Okej, mitt tak började läcka vatten. Det blev jag varse om när jag såg en fuktfläck i taket i köket. Jag skulle ljuga om jag sa att jag reagerade lugnt på det. Min första tanke var att ”det här kommer inte bli billigt”. Och om ni läst min blogg tidigare så vet ni att jag har det svårt att få det att gå runt ibland. Det var dock ingenting att välja på, en läcka i taket måste åtgärdas.

Jag hörde av mig till Villatakexperten på: https://villatakexperten.se/, och jag bävade att få reda på vad reparationen skulle kosta. Jag ska erkänna att jag faktiskt inte riktigt visste vad rotavdraget var för någonting. Alltså, jag har ju hört talas om det, men jag visste inte att det var något jag kunde dra nytta av. Det var först när jag pratade med dem på Villatakexperten som jag fick reda på att takreparationen inte behövde bli så dyr som jag trodde.

Det är skönt när saker och ting bara funkar i livet, eller kanske snarare, när saker och ting inte går riktigt så illa som man ofta förväntar sig. Inget av taken på bilderna är mitt förresten, föredrar att ni inte vet var jag bor.

galore