Det är inte lätt att vara ensamstående mamma, alltid finns det någon som man måste tänka på. Alltid finns det något som barnen behöver och faktum är att man bara kan göra sitt bästa. Det är dock ofta man känner att detta inte räcker till, för de flesta vill ge sina barn det bästa. Det är otroligt viktigt att man tar hand om sin insida som ensamstående mamma för att man ska orka med allt. Det är dock även viktigt att du tar hand om dina barns insida.
Även om du har full koll på detta är något som du kanske inte har tänkt på att göra en radonmätning för luften för att ha koll på att det inte finns skadliga ämnen som ni andas in.

Detta är något som bäst görs under en längre tid för att ha koll på värdena i luften. Det kan nämligen skilja sig en del mellan olika säsonger. Många underskattar hur sjuk man kan bli av att andas in dålig luft och därför är detta otroligt viktigt att ha koll på. En radonmätning går fort och kommer verkligen få dig att sova lugnt på nätterna när du vet att luften dina barn andas är trygg. Det finns mycket man har att oroa sig för som förälder, luften som barnen andas ska inte behöva vara en av dem.

galore