Om du frågar mig så känner jag mig aldrig så vacker som när jag har håret långt, utsläppt och lockigt. Jag tänker midsommar och vit långklänning, hår som rör sig mjukt när jag dansar eller går. Och givetvis romantiska blommor i en krans i håret. Att kombinera det med en bohemisk handväska och ett par pärlprydda sandaler med öppen tå, så att nagellacken syns, så är outfiten perfekt.

Jag gillar att klä mig i vitt men det är enbart när jag har en sommarbrun kropp som det passar mig. Därför älskar jag att sola på sommaren, jag tar vara på varje tillfälle till sol. Förr var jag dock väldigt slarvig med att smörja in mig, eftersom jag inte bränner mig lätt så skippade jag gärna solskydd. Så dum är jag inte idag. Nu kan jag till och med ha upp emot 50 i ansiktet och ändå bli brun.

Det bästa är att min solbränna alltid blir både djupare och sitter längre nu när jag använder solskydd och after sun-produkter. Jag använder en kräm till kroppen med faktor 20, har en extra med högre faktor för brösten och så faktor 50 för ansiktet. Håret skyddar jag med en solskyddsspray eller en scarf.

galore