Det är konstigt nu i corona-tider, jag är uttråkad samtidigt som jag känner mig helt utmattad. Att vara hemma med barnen på heltid och att knappt få träffa någon annan kan väl nästan göra vem som helst tokig. Ett sätt för mig att varva ner och tänka på annat är att planera hur jag kan göra om här hemma.

Tapetsera om

Det kanske inte är en så liten förändring egentligen, men jag skulle verkligen vilja tapetsera om åtminstone barnens rum. Hos https://www.familjetapeter.se/ har jag hittat många fina alternativ. Ärligt talat så har jag ägnat ganska många timmar på att scrolla omkring och leta efter de perfekta tapeterna. Det bästa är att de har prisgaranti så man är alltid garanterad att få det billigaste priset hos dem, så bra!

Måla om möbler

Ett lite mindre projekt än att tapetsera om är att måla om möbler. Just nu har vi mycket vitt och träfärgat i barnens rum och jag tänkte att de ska få lite pastelligare kulörer. Med så mycket överskottsenergi jag har så vill jag gärna sätta tänderna i ett projekt nu direkt. Att måla om kan dessutom barnen vara med på så det är perfekt. Jag tänker att de ska få börja göra varsin liten möbel och jag målar en större, och så hjälps vi åt. Förhoppningsvis kommer det hålla oss alla sysselsatta en stund!

galore