Det är ju alltid så att hur bra man ska lyckas med hårstylingen beror på hur bra man tagit hand om sitt hår innan. Förutom den dagliga rutinen så är det en bra idé att göra inpackningar regelbundet. Jag har faktiskt flera olika inpackningar som jag varierar mellan så jag gör dem två gånger i veckan. En av dem är fokuserad på en frisk hårbotten.

Att föna håret försöker jag att inte göra alltför oft eftersom jag märkt att det torkar ut mitt hår. Men när jag gör det så använder jag alltid skyddande och stylande produkter. Precis som jag alltid tar i värmeskyddande kräm eller spray innan jag lockar eller krusar håret. Ja, jag brukar krusa mitt hår. Men inte sådär småkrusigt som på 90-talet utan lite större vågor istället. Det är samma tång men man kan byta ut de som gör det krusigt till att det blir vågigt istället. Det blir så fina naturliga vågor, lite som ett strandhår men det ser mycket fräschare ut.

Om man sedan använder en hårspray som inte är för fast utan tillåter håret att röra sig så då blir det ännu mer naturligt.

galore