Som ensamstående mamma har jag inte tid att lägga så mycket tid på mig själv som jag skulle vilja. Men det finns knep som gör att du kan se snygg ut, utan att behöva spendera en förmögenhet eller flera timmar varje dag.

1# Basen: riktiga sminkverktyg

Det viktigaste för att kunna se snygg och fräsch ut är basen. Du måste satsa lite pengar på riktiga sminkborstar. Det är ju ingenting som du köper varje månad, utan du investerar i det en gång, sedan har du grejerna. Jag har totalt fastnat för Real Techniques sminkborstar och supersmarta sponge som håller i evigheter och är jättelätta att använda. Genom att ha bra verktyg , så kommer du att kunna applicera ditt smink mycket bättre. Det spelar ingen roll vilket sminkmärke som du köper, om dina sminkverktyg inte hjälper dig att applicera sminket på ett snyggt sätt.

2# Rör dig under vardagen

Jag har inte tid att träna och motionera varje dag. Men jag håller mig i form genom att medvetet röra på mig varje dag. Minst 12 000 steg. Använder app i mobilen. En bra hjälp för mig som alltid har något på gång. Jag leker med barnen, går till affären, till jobbet och när jag ska hälsa på vänner som bor någorlunda nära. Kostar inte en krona. Jag brukar också göra lite övningar hemma, som plankan, för att bygga muskler.

3# Hitta din frisör

Skaffa dig en bra frisör. Då ser du alltid snygg ut. Förklara hur mycket tid du kan lägga ner på håret. Be frisören om hjälp att hitta en frisyr som du trivs i. Du måste känna dig som dig själv, det är urviktigt. Jag har ju långt hår och min frisör klipper alltid upp det så att jag får naturliga lockar. Ibland lägger hon också in lite slingor. Älskar mitt hår varje gång jag har varit hos henne.

galore