Jag har funderat ett tag på om jag ska köpa mig en smartwatch, en sån där smart klocka. På grund av min ADHD så är jag tyvärr mästare på att lägga ifrån mig saker och inte hitta dem igen. Det gäller även mobilen. Men med en sån här klocka skulle jag inte behöva oroa mig för det, jag ska förklara närmare varför.

Mobilens funktioner i en klocka

Ni vet när man tappat bort mobilen och skulle behöva ringa den för att hitta den, men vad ska man ringa från? En riktigt bra smartwatch kan göra det! Dessutom har den alla väsentliga funktioner från mobiltelefonen i sig. Utan att behöva ta upp telefonen ur fickan kan jag genom klockan se sms, mejl, ta emot samtal och se aviseringar. Allt samtidigt som den sitter säkert fast på min arm! Det finns inte en chans att jag tappar bort någon av dem och jag slipper krångla med att ta fram mobilen hela tiden.

Et avancerat fitnessarmband

Jag har länge velat ha en fitbit för att hålla koll på min löpning, sömn, hur många steg jag tar och så vidare. En smartwatch har alla dessa funktioner också. Jag är relativt aktiv av mig och promenerar och joggar mycket både med barnen och ensam. Jag har som mål att alltid ta minst 15 000 steg varje dag.

Genom att ha de här funktionerna i klockan kan jag hela tiden hålla koll på hur många steg jag tagit, vilket peppar mig till att anstränga mig ännu mer. Det kommer absolut bli en ny aktivitetsklocka för mig inom den närmsta tiden. Fördelarna verkar vara hur många som helst, och jag kan knappt förstå varför jag inte investerat i en tidigare.

galore