Jag får hela tiden höra att min hud är fräsch och att jag ser ung ut. Goda gener brukar jag svara, men jag undrar ändå om det är hela sanningen. För till saken hör att jag tycker min hud ser yngre och fräschare ut jämfört med tio år tillbaka. Det var ungefär då jag började tänka mig för lite mer också när det kommer till vad jag gör med min hud.

Det finns så många saker man kanske inte tänker på men som ändå är enormt viktiga.

Visste du till exempel att vatten torkar ut din hud? Ja, så är det. Därför är jag alltid försiktig med att bara använda vatten på min hud utan någon produkt. På morgonen till exempel, tidigare så tvättade jag bara av ansiktet med kallt vatten för att vakna till. Men fick lära mig att det inte var bra. Istället började jag använda ett speciellt ansiktsvatten som jag sprayar på en bomullstuss och sedan stryker över alla delar av ansiktet och halsen.

Glöm aldrig halsen när det kommer till rengöring och att smörja in. Du kommer tack mig om 20 år. Det är så många som bara fokuserar på ansiktet och sedan när åldern börjar smyga sig på är ansiktet slätt men halsen rynkig, det är kanske inte vad man vill.

galore